Snajke: Ovo su učesnice novog rijalitija!

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2016, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajke: Ovo su učesnice novog rijalitija!

Rijaliti Snajke počeo je večeras, a u kući u kojoj će potencijalne mlade boraviti, našlo se 15 devojka, svaka posebna na svoj način.

Rijaliti Snajke koji je počeo večeras sa emitovanjem već preti da postane omiljeni među gledaocima. 15 devojaka živeće u jednoj kući gde će se nadmetati i učiti, čistiti, kuvati, ložiti vatru - sve kako bi se pokazale da mogu da budu nečija snajka. A ovo su one:

Maja Abramović:

Maja je slikarka i spisateljica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a i sestričina Marine Abramovič. Garantuje da je luđa od svih devojaka, spremna da voli, neustrašiva i hrabra.

Dušica Matić:

Poznata je kao veliki fan Dragane Mirković, a bav se i humanitarnim radom. Ona je obećala da će pokazati muškarcima ono što do sad nisu videli, a svekrvi bi skuvala kafu kakvu nikad nije popila, sa malo soli.

Jasmina Mina Mijatovic:

Poznata beogradska frizerka rešila je da, ako joj se desi ljubav, ulazi. Kaže za sebe da je egocentrik, i da je došlo vreme da ispolji kreativnost koju poseduje.

Nađa Nikolić:

Definitivno najoptimističnija učesnica koja ne krije da je nevina, ali da smatra da je vreme za prvo vođenje ljubavi. Svira talabuku, a radila je i kao obezbeđenje.

Mirjana Zonjić:

Dolazi iz Podgorice, i kaže za sebe da je kompletna u svakom pogledu, kao i da će njen izabranik poludeti kad bude saznao koliko je dobra u svemu.

Dalila Karić:

Dolazi iz Sarajeva, pevačica je i tvrdi da sve zna i ume. Priznala je da ima sličnosti sa svojom imenjankinjom iz rijalitija Parovi, Dalilom Mujić.

Aleksandra Krstić:

Iako je završila frizersku školu, to je ne zanima, a za "Snajke" je prijavio dečko Dario jer želi da pokaže koliko je ona dobra zavodnica.

Anja Lupo:

Nema dlake na jeziku, pa će biti jedna od najkontroverznijih učesnica. Smatra da je najlepša i smrt za muškarce.

Majra Moreno:

Dalila Mujić joj je idol, pa je zato uzela njen pseudonim. Manekenka je, dečko je prijavio za rijaliti i za sebe tvrdi da je opasna.

Dragana Rogulić:

Važi za jednu od najjatraktivnijih takmičarki koja tvrdi da se od nje sve može očekivati. Obzirom da je visoka, nada se da se uda za nekog košarkaša.

Svetlana Perović Blondi:

Dolazi iz Bara, po zanimanju je fizioterapeut. Njena prednost su godine i iskustvo. Ima dva sina, od kojih je jedan Zvezda Granda, Savo Perović.

Kristina Živković:

Bivša misica smatra da su njeni aduti lepota i dobrota. Vragolasta je i druželjubiva, ali okrenuće leđa onima koji joj ne odgovaraju.

Milica Miljković:

Bavi se masažom i to erotskom, a jedan od njenih klijenata je i Zmaj od Šipova. Njen adut je, kako sama tvrdi, to što je punijeg stasa.

Ceca Jovanović:

Bivša učesnica Farme 7, odmah na početku je rekla da nije došla ni sa kim da se druži, i da njene cimerke ne znaju šta ih čeka.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.