Slavne ličnosti koje su imale transplantaciju organa

Izvor: Svet, 20.Maj.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne ličnosti koje su imale transplantaciju organa

 

Budući da je translplantacija jedan od najkomplesnijih hiruških zahvata, ovakve procedure se najčešće izvode kod životno ugroženih osoba ili u cilju poboljšanja osnovnog kvaliteta života.
Neki to nazivaju “šansa za bolji život” te vam mi u nastavku predstavljamo poznate ličnosti čije je živote spasila humanost drugih ljudi.

Sara Hajland
Mladoj glumici je sa samo 2 godine, dijagnostikovana displazija bubrega, a sa 10 godina kasnije presađen joj je bubreg njenog oca. Danas vodi normalan, aktivan život.
Koje još slavne ličnosti su imale transplantaciju organa pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavne ličnosti koje su imale transplantaciju organa

Izvor: Scandal.rs, 20.Maj.2016

Budući da je translplantacija jedan od najkomplesnijih hiruških zahvata, ovakve procedure se najčešće izvode kod životno ugroženih osoba ili u cilju poboljšanja osnovnog kvaliteta života...Neki to nazivaju “šansa za bolji život” te vam mi u nastavku predstavljamo poznate ličnosti čije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.