Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinan počeo probe za koncert (video)

Folk zvezda Sinan Sakić odlučan je da publici 3. juna na stadionu “Tašmajdan” priredi spektakl za pamćenje, pa je tako sa svojim orkestrom počeo da uvežbava repertoar, a probe će imati svakoga dana do koncerta. U želji da izađe u susret željama obožavalaca, legendarni pevač je na spisak za izvođenje stavio čak 40 pesama, a The post Sinan počeo probe za koncert (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(KURIR TV) SINAN SAKIĆ PRED TAŠMAJDAN: 1.000 puta je otpevao ovu pesmu, ali opet vežba za vas!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...Uvežbavaju repertoar, a pesmu "Pokloni poljubac" je otprvao 1000 puta ali i dalje vežba kako ne bi razočarao svoje fanove..Legendarni pevač je na spisak stavio čak 40 pesama, a nije isključeno da će se pevati i više od toga.."Obećao sam da ću pevati koliko publika bude tražila, a ja svoja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.