Simulirali seks u emisiji: Aca dohvatio Tamaru otpozadi! (video)

Izvor: Svet, 02.Jan.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simulirali seks u emisiji: Aca dohvatio Tamaru otpozadi! (video)

U prvoj emisiji nove sezone “Ami dži šoua” voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pobednicu “Farme 6” Staniju Dobrojević i nekoliko ostalih finalista.
U jednom delu emisije su morali da se igraju “Ljubavnih balona”, što je podrazumevalo da pucaju balone simulirajući pozu u seksu otpozadi.
Aci nije uspelo da probuši balon iz prve, a onda se zainatio, upotrebio snagu i balon je pukao!
Pogledajte kako je to izgledalo.
width="462" height="260" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simulirali seks u emisiji: Aca dohvatio Tamaru otpozadi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2016

U prvoj emisiji nove sezone “Ami dži šoua” voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pobednicu “Farme 6” Staniju Dobrojević i nekoliko ostalih finalista...U jednom delu emisije su morali da se igraju “Ljubavnih balona”, što je podrazumevalo da pucaju balone simulirajući pozu u seksu otpozadi...Aci...

Nastavak na Scandal.rs...

VIDEO: Aca navalio "kao sivonja" na Tamaru (otpozadi)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2016, 16:11

Ognjen Amidžić je ugostio nekoliko učesnika poslednjeg rijalitija "Farma" i "ubedio" ih da budu što perverzniji, što ovima nije nimalo teško palo...U jednom momentu, farmeri su se igrali "Ljubavnih balona", gde je svako morao da probuši balon onom ispred sebe. Miloš je skakao na Jelenu, a Aca...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.