Severina neće muža papučara: Igore, nađi posao, dosta si bio na mojoj grbači!

Izvor: Svet, 23.Sep.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina neće muža papučara: Igore, nađi posao, dosta si bio na mojoj grbači!

Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama fotografijama i statusima pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe. Ali nije sve baš tako sjajno i bajno!
Kako Kurir Stars saznaje, Severina je ljuta na sportskog menadžera Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun!
Severini smeta to što je Igor u poslednje vreme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i finansijski je potpuno samostalna. Želi da i njen muž zarađuje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << život. Posebno je nervira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio i da zbog toga ne mora ništa da radi. Severina hoće svima da dokaže da je njen muž i te kako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao”, priča izvor i dodaje da i Severininoj majci Ani smeta što joj je zet besposličar.
Otkad se Seve udala, majka ju je savetovala da od muža ne pravi papučara, već sposobnog muškarca. Svako malo joj prebaci što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje Severinin muž! Ona ne želi da njen zet bude bebisiterka i nosač torbi dok njena ćerka peva. Ana mnogo voli Kebinog sina, smatra da je on kvalitetan dečko, ali mu fali posao. Severina odlično zarađuje i mogu oboje da žive od njenih nastupa, ali mu je, s druge strane, poručila da je krajnje vreme da i on nađe posao”, završava izvor.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina neće muža papučara: Igore, nađi posao, dosta si bio na mojoj grbači!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016

Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama fotografijama i statusima pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe. Ali nije sve baš tako sjajno i bajno!..Kako Kurir Stars saznaje, Severina je ljuta na sportskog menadžera Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun!..“Severini...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.