Sanja Doležal Biografija

Izvor: Poznati.info, 13.Apr.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Doležal Biografija

Sanja Doležal je rođena 09. maja 1963. godine. Muž joj je Nenad Šarić, ima ćerku Leu i sina Luku. Sanja je poznata po tome jer je 30 godina provela u radu sa čuvenom grupom Novi fosili. Po zanimanju je pevačica. Pevačica Novih fosila otkriva da je trideset godina u muzičkom ansamblu za nju bio kao brak sa četiri muškarca. Ona uvek priča kako je izgledala njena mladalačka romansa sa pokojnim Draženom Petrovićem i priznaje da se na račun njenog izgleda najsurovije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << šale njena rođena deca.

Pevačica koja već trideset godina živi i radi sa Novim fosilima, uopšte nije planirala muzičku karijeru, niti joj je san bio da postane slavna. Odrastajući prvo uz Arsena Dedića i Gabi Novak u sopstvenoj dnevnoj sobi, a potom izlazeći na mesto gde su se skupljali buntovnici, htela je da bude novinarka. Ali, što bi rekli stari Grci, dok ljudi planiraju, bogovi se zabavljaju, pa je Sanji Doležal slava došla kao nuspojava prečestog pevanja.

Iako su je i pubertet i adolescentsko doba nedvosmisleno vukli ka muzici, Sanja to nije videla kao svoje životno opredeljenje. A, onda joj se sve “javilo”. Život sa Novim fosilima jeste bio lep, ali ne i lak, kako sama kaže. Novi fosili su, kada je počeo rat 1991. godine, prekinuli rad. Sanja Doležal deluje prilično stabilno na emotivnom planu, ali je, po sopstvenom priznanju, imala uzbudljiv ljubavni život. Ostala je upamćena njena romansa sa slavnim košarkašem Draženom Petrovićem. Sanja je odsanjala i svoj san, a to je novinarstvo. Vodila je zabavne i dečje emisije, a dobila je i svoj tok-šou. Suprotno većini zvezda, Sanja je ponosna na svoje godine.

Sanja Doležal

Izvor i foto: pulsonline.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Snežana Mišković Biografija

Izvor: Poznati.info, 14.Apr.2013, 14:09

Snežana Mišković Viktorija je rođena 19. decembra 1957. godine. Po zanimanju je pevačica. Ima ćerku Taru. Karijeru je započela u Askama, a zatim je vodila sastav po imenom Viktorija. Njeni albumi su Spavaćeš sam, Ja verujem, Ja znam da je tebi krivo, Kad gužva prođe. Otpevala numeru za film...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.