Šako Polumenta u društvu najboljih sportista! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jan.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta u društvu najboljih sportista! FOTO

Šako Polumenta, pord toga što je miljenik publike, popularan je i među sportistima, koji redovno posećuju njegove nastupe, ali i često ih možemo videti u privatnom društvu popularnog pevača. 

Šako je sinoć  bio gost na glamuroznoj svadbi gde se družio i sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem . Njih dvojica su na društvenim mrežama podelili zajedničku fotografiju i time dokazali da pored zabave su dobri i prijatelji. Poznato je pravilo da najbolji uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << idu uz najbolje, pa nas ne iznenađuje i to da je Šako Polumenta omiljeni pevač mnogih vrhunskih sportista, jer zlatan glas kao i medalja, daleko se čuje.

#marko #jaric #kosarka #svadba #beograd #beton #hala #sakopolumeta #sakopolumentateam #markojaric #sakopolumentaofficial

A photo posted by Šako Polumenta (@sakopolumentaofficial) on Jan 22, 2017 at 4:58pm PST

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.