Šaban priznao zbog čega nije želeo da priča o zetu i trudnoj ćerki Ildi

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban priznao zbog čega nije želeo da priča o zetu i trudnoj ćerki Ildi

Šaban Šaulić je otkrio da Bojana Vučkovića, bivšeg fudbalera s kojim je njegova ćerka Ilda ostala u drugom stanju, poznaje od malih nogu, kao i da je presrećan zbog njene trudnoće.

“To je Bojan Vučković, bivši sportista, fudbaler, a sada biznismen. Tu ne mogu ništa detaljnije da vam kažem. U Americi ima neki svoj biznis, ali to je već njegova stvar… O tome ne bih ja da pričam. Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on”, otkrio je Šaulić.

Šaban je prokomentarisao i to što njegova ćerka Ilda uskoro postaje mama.

“Presrećan sam, ona je moj šećer. Jedva čekam da ih bude što više u kući, pa i Mihajlo da se što pre oženi i podari mi unuke”, kaže Šaban.

Popularni pevač odgovorio je i na pitanje o venčanju svoje ćerke.

“Nadam se da će pre rođenja deteta napraviti neko slavlje. Oni brinu o tome. Sada je najbitnija njena trudnoća. Ilda je kao anđeo. Nikada lepše nije izgledala”, dodao je budući deda.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.