SUZANA MANČIĆ: Nije Putin toliko dobar frajer da bih ga ja čekala!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZANA MANČIĆ: Nije Putin toliko dobar frajer da bih ga ja čekala!

- Dobio je čestitku za rođendan i od mene je dosta. Mrzelo me je da idem na paradu, pa sam dan provela kod kuće - ispričala je voditeljka

Bez obzira što su svi očekivali da će Suzana Mančić, koja je izjavljivala da je Vladimir Putin pravi Džejms Bond i da bi volela da ga upozna, voditeljka ipak nije bila na jučerašnjoj vojnoj paradi u Beogradu, jer, kako kaže, ona ne juri muškarce, pa neće ni predsednika Rusije. 

TREŠ HIT: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Suzana Mančić otpevala rođendansku pesmu Vladimiru Putinu (VIDEO)

- Dobio je čestitku za rođendan i od mene je dosta. Mrzelo me je da idem na paradu, pa sam dan provela kod kuće. Niko nije toliko dobar frajer da bih ja išla da ga dočekam – rekla je Mančićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ništa od susreta Putin-Mančić: Nije on baš takav frajer da ga ona dočekuje!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014

Juče se na društvenim mrežama sve vreme pisalo o tome da li će se Suzana Mančić pojaviti na Vojnoj paradi kako bi videla Vladimira Putina.. Ona je još ranije za njega rekla kako je pravi Džejms Bond i kako bi volela da ga upozna. A skoro mu je otpevala i rođendansku pesmu (podsetite se OVDE).. Voditeljka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.