STAR donosi: Zašto su kriminalci kidnapovali Slađu Petrušić i držali je zaključanu u podrumu…

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR donosi: Zašto su kriminalci kidnapovali Slađu Petrušić i držali je zaključanu u podrumu…

Slađu Petrušić mediji često povezuju sa žestokim momcima iz Hrvatske! Naime, rijaliti takmičarka mnogo toga zna o njihovim kriminalnim radnjama, što ju je umalo koštalo glave!

Kako STAR saznaje, Slađu su pre nepuna dva meseca kidnapovali kriminalci koji su povezani sa moćnim političarima iz Hrvatske! Zaključali su je u podrum jedne napuštene kuće u predgrađu Zagreba i tu je držali čak tri dana! Drugog dana zatočeništva u podrumu, Slađa je ostala bez hrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i vode da bi trećeg, nakon što je pristala da razgovara sa njima, dobila nešto malo hrane i vode. Sledećeg jutra, oko tri sata posle ponoći, vratili su je u Zagreb i ostavili ispred njene kuće. Njen nestanak niko nije prijavio policiji, jer Slađa ne dozvoljava da bilo ko od njenih najbližih ima kontrolu nad njom i njenim životom, pa tako nikome nije ni bilo sumnjivo što je tri dana bila nedostupna na mobilnom telefonu.

Strpali su je i vezali u neki mračan podrum! Žalila mi se da joj je bilo strašno hladno, a od vlage se umalo ugušila, nije bilo ni prozora, pa joj je sve vreme bilo muka. Odmah su počeli da je rešetaju pitanjima s namerom da izvuku od nje neke informacije iz sveta političara pošto je tada bila u vezi sa jednim od njih, a bliska je i sa pojedinim visokim funkcionerima iz Srbije. Međutim, ona nije htela ni da zucne, ćutala je kao zalivena iako je strepela da živa iz tog podruma neće izaći! Zapretili su joj da neće dobiti ni hranu, ni vodu ukoliko im sutradan ne ispriča to što ih zanima. Čim su otišli, dobro je razmislila i shvatila da će morati da im da to što traže! Pomislila je na majku i brata, pa je samo zbog njih prekršila svoje principe…”, priča za STAR izvor blizak Slađi.

A ŠTA SE DALJE DEŠAVALO I KAKO SU JE KIDNAPOVALI ISPRED STANA PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE JOŠ DANAS U PRODAJI!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.