ŠOK! Ana Mihajlovski u sukobu sa Kalinićem?! Čovek je KRETEN, ne želim da ga vidim NIKAD! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Ana Mihajlovski u sukobu sa Kalinićem?! "Čovek je KRETEN, ne želim da ga vidim NIKAD!" (VIDEO)

Nekad sjajan tandem u emisiji "Leteći start", a sada...

Voditeljka Ana Mihajlovski bila je gošća emisije "Amidži šou" na TV Pink, i tom prilikom se podsetila kviza koji joj je svojevremeno doneo popularnost - "Leteći start".

KALINIĆ SE SKINUO! Kad ga vide u kupaćim gaćama, žene će NAČISTO da ODLEPE! (VIDEO)

Ana je tada činila sjajan tandem sa Milanom Kalinićem, koga je takođe ovaj kviz "lansirao u orbitu". Njih dvoje su se odlično uklapali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim, od tada su se stvari, izgleda, promenile.

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK NATAŠE BEKVALAC! Ovo bi ODMAH UNIŠTILA da može, ali... KASNO! (VIDEO)

Marijana Mićić, takođe gošća u emisiji, pitala je Ognjena zašto nije pozvao i Milana. Amidžić je rekao da je tako postupio jer Milan i Ana - ne pričaju.

- Čovek je kreten, ne želim da ga vidim nikad - rekla je Ana, a potom se nasmejala i dodala:

- Meni je "Leteći start" ostao u sjajnom sećanju. Imali smo sjajne kritike, odlične rejtinge i voleli su nas ljudi. To mi je jedan od omiljenih projekata.

Mnogi, doduše, misle da je u pitanju šala, i da su, zapravo, Ana i Milan i dalje u sjajnim odnosima. U svakom slučaju, pogledajte snimak iz emisije:

A nekad... Nekad je to ovako bilo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.