SEĆANJE: Moj tata Luis je i dalje na putu

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆANJE: Moj tata Luis je i dalje na putu

Maja Novaković, ćerka pevača koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći, sa setom govori o svom ocu i veruje da je on i dalje tu

Sutra, 31. jula, navršavaju se tri godine od smrti legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. Svi koji su ga poznavali znali su da ga ne drži mesto, pa i sada, kada ga nema među nama, njegova ćerka Maja Novaković iz braka sa njegovom bivšom suprugom Dudom, iako je odrasla, teši se da je njen tata samo otišao na put. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Bol ne nestaje

- Pošto je on uvek bio na putu, ja živim sa tim da je on i dalje negde na putu. Doživljavam da je on uvek sa mnom. To je neka moja uteha. Iako je to jedna tuga, koja ne prestaje nikad, svako ko je izgubio nekoga na svoj način se miri sa tim. A pošto se to nikada ne prebrodi, čovek mora da nauči da živi sa tim jer bol ne nestaje. Ja to tako gledam i našla sam svoj način. To da je on uvek sa mnom. I da putuje negde.

Silvana

ŽIVI SEĆANJE

NA NAŠEG LJUBIŠU

Luisova supruga Silvana je na odmoru sa decom i sa njima će u četvrtak posetiti pevačevu večnu kuću i zaliti je suzama.

- Trenutno nisam u Beogradu, pa nisam u prilici da razgovaram sa vama pre 31. jula. Drago mi je što ste se javili i lepo je da živi sećanje na našeg Ljubišu.

Ideja zri

PLANIRAMO

KONCERT U TATINU ČAST

Veliki humanitarni koncert koji Luisova deca i supruga Silvana planiraju da organizuju sa prijateljima i saradnicima dogodiće se kada ta zamisao sazri.

- To, ipak, treba da bude kako valja. Planiramo da to organizujemo zajedno. I to će se desiti! Ne treba da bude tek onako, nego korak po korak, da se odradi sve. Taj koncert ne treba da bude, eto, tek da se održi, nego baš onako kako dolikuje, i u njegovu čast!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maja Novaković na trogodišnjicu smrti slavnog pevača: Tata je uvek sa mnom

Izvor: Story, 30.Jul.2014

Sutra se navršavaju tri godine od smrti legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa..Maja Novaković, foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.