SCANDAL! saznaje: BIH na Evrosongu predstavlja Deen!

Izvor: Svet, 26.Nov.2015, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: BIH na Evrosongu predstavlja Deen!

Kako SCANDAL! saznaje večeras je državna televizija BiH objavila da će na Evrosongu 2016 u Stokholmu predstavnik biti Deen.
On već drugi put odlazi na ESC! On se takmičio 2004 godine kada je osvojio deveto mesto! Povodom odlaska u Stokholm kaže:
“Velika je čast predstavljati svoju zemlju barem jedan put na ESC, a kamoli po drugi put i to još u kakvom društvu u ovom novom izazovu! BiH će predstavljati Dalal & Deen feat Ana Rucner & Jala! Biće tu još puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznenađenja, obećavam da ćete biti preponosni! Hvala vam svima koji nas maksimalno podržavate! Hvala našem producentu Almiru Ajanoviću na sjajnoj pesmi i veri u nas! Veliko hvala i divnoj ekipi BHT-a na beskrajnom poverenju! SO GOOD TO BE BACK! I missed my EUROVISION FAMILY! Love 2 U All!” napisao je Deen na društvenim mrežama. BiH se vraća na ovo takmičenje posle pauze.
Pogledajte kako je Deen pevao 2004.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.