Rumunski par pljačkao po Srbiji: Obili menjačnicu i bili uhvaćeni iste večeri

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunski par pljačkao po Srbiji: Obili menjačnicu i bili uhvaćeni iste večeri

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su dvoje državljana Rumunije, zbog sumnje da su u jednoj menjačnici u Velikoj Plani ukrali 40.000 dinara.
Muškarac (29) i devojka (19) iz Rumunije osumnjičeni su da su ovo krivično delo izvršili tako što su, u četvrtak ušli u jednu menjačnicu u Velikoj Plani, gde je muškarac dao radniku menjačnice da mu razmeni 800 evra.
Kada je, u zamenu za evre, od radnika dobio dinare, osumnjičeni se navodno predomislio i umesto dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tražio dolare ili funte.
Dok mu je radnik menjačnice objašnjavao da nemaju te valute u tom iznosu, on je neprimetno iz štosa novčanica izvukao 40.000 dinara i onda zatražio nazad svojih 800 evra i vratio radniku preostale dinare.
Policijski službenici su u toku večeri našli i uhapsili osumnjičene, kojima su, u prostorijama Policijske stanice Velika Plana, po nalogu Osnovnog javnog tužioca i uz prisustvo branioca i prevodioca, odredili policijsko zadržavanje.
Izvor: Blic
Foto: Freedigitalphotos

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.