Rozga o bolesti: Ovo je najdugovečnija bitka u mom životu

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozga o bolesti: Ovo je najdugovečnija bitka u mom životu

Povodom Svetskog dana bolesti štitaste žlezde, koji je obeležen u sredu 25. maja, Jelena Rozga je otkrila da već deset godina ima problema s tom žlezdom. Smatra to najdugovečnijom bitkom u svom životu premda joj sve ostalo ide baš onako kako treba.
"Ja imam problema sa štitastom žlezdom već deset godina zato što sam preveliki emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja", rekla je Jelena.
Jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica na sceni je gotovo 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << godina, ali to ima svoju cenu.
"Da, zbog toga je i moja štitasta žlezda, moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji", kaže Rozga.
Pevačica dodaje da o tome govori otvoreno kako bi podstakla druge devojke na iskrenost prema sebi i prema drugima. Kaže da ne voli da glumi:

"Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za tim. Nekako uvek istina izađe na vidjelo. Otkrila je i šta joj najteže pada: Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu i ljudsku zlobu. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja."
Vreme najradije provodi s dečkom Stjepanom Hauserom i prijateljima.
"Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pesmom i novi stres, svaka pesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim", rekla je Jelena.
Izvor: RTL/Story.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.