Rođendan je bio pravi uspeh: Anastasija za punoletstvo dobila 100.000 evra!

Izvor: Svet, 26.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendan je bio pravi uspeh: Anastasija za punoletstvo dobila 100.000 evra!

Anastasija Ražnatović dobro se oparila za svoj osamnaesti rođendan. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović uglavnom je od gostiju koji su sinoć bili na gala slavlju u “Hajatu” dobijala koverte s novcem, u kojima je bilo od 100 do 500 evra, piše Kurir.
S obzirom na to da je pozvala oko 300 zvanica, kad se podvuče crta, ukupno je dobila blizu 100.000 evra!
Inače, gosti su imali priliku da gledaju film o Anastasiji od njenog rođenja pa do današnjeg dana, koji je Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pripremila specijalno za ovu priliku.
Na red je došla i torta, a trubači su stigli da začine atmosferu, a zalio se i šampanjcem.
Nakon filma, Cecin dugogodišnji saradnik i prijatelj Dejan Milićević iznenadio je Anastasiju i doneo joj veliku krunu i minđuše u istom tonu, koje su optočene “Svarovski” kristalima.
Ostaje da vidimo šta će Cecina naslednica kupiti sa ovim novcem, odnosno delom novca koji joj ostane nakon što deo da u humanirane svrhe, kao što je obećala.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rođendan je bio pravi uspeh: Anastasija za punoletstvo dobila 100.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2016

Anastasija Ražnatović dobro se oparila za svoj osamnaesti rođendan. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović uglavnom je od gostiju koji su sinoć bili na gala slavlju u “Hajatu” dobijala koverte s novcem, u kojima je bilo od 100 do 500 evra, piše Kurir...S obzirom na to da je pozvala oko 300 zvanica,...

Nastavak na Scandal.rs...

Anastasijina noć za pamćenje

Izvor: Story, 26.Maj.2016

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović proslavila je svoj osamnaesti rođendan u prisustvu velikog broja gostiju, među kojima su, osim njenog društva, bile i majčine kolege, prijatelji i rodbina, ali pošto je ljubav najzanimljivija tema otkad je sveta i veka, najveći broj očiju bio je uprt u Anastasijinog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.