Rođendan iz snova: Pevačica zaprošena!

Izvor: Svet, 24.Nov.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendan iz snova: Pevačica zaprošena!

Pevačica Jelena Kostov rešila je da stavi tačku na devojački život. Na proslavi njenog rođendana, u čaši šampanjca je dočekao prsten, nakon čega je usledilo pitanje na koje je ona odgovorila potvrdno.
Pevačica je odmah posle toga slikala čašu sa prstenom i fotografiju okačila na svoj Instagram profil. Ispod slike je napisala sledeće: “Moj rođendan iz snova. Upravo zaprošena”!

Da potsetimo, Jelena se već dve godine zabavlja sa dečkom koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << član Žandarmerije i ovakav sled događaja bio je očekivan, jer je vrlo često izjavljivala kako je srećna i zaljubljena. Pevačicu su, pre ove veze, često povezivali sa nekim opasnim momcima, s druge strane zakona, ali za to niko nikada nije imao dokaza.

Tekst: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPROŠENA ZA ROĐENDAN: Jelena Kostov se udaje

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Moj rođendan iz snova...upravo zaprošena, napisala je pevačica na Instagramu..Jelena Kostov, pevačica Granda, uskoro staje na ludi kamen...Naime, pevačica je na svom instagramu obavila fotografiju šampanjca uz komentar da je zaprošena. Ona je juče proslavila rođendan, a dečko joj je priredio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.