Radin tata ima stroga pravila: Ćero, tek kada odlučiš da se udaš za tog dečka, upoznaću ga! Do tada ništa!

Izvor: Scandal.rs, 04.Feb.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radin tata ima stroga pravila: Ćero, tek kada odlučiš da se udaš za tog dečka, upoznaću ga! Do tada ništa!

Popularna pevačica Rada Manojlović, koja je u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, otkrila je da joj je tata Rade zabranio da ga upoznaje sa svojim partnerima sve dok se ne odluči za udaju.

“Kod nas je to malo čudno, ali meni je to na neki način komično. Moj otac, koji me je uvek vaspitavao da budem dobra i fina devojka, nikada mi ništa nije branio. Jednostavno, čovek je postavio neka pravila u kući i očekivao je da ih svi mi poštujemo, pa je tako meni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nedavno rekao da ga još ne upoznajem sa dečkom. Meni je to u prvom trentuku bilo mnogo čudno, a potom sam ga upitala “Pa čekaj, tata, zbog čega?”, na šta je on meni rekao “Onog trenutka kada budeš bila spremna da se venčaš sa njim i započneš zajednički život, tada možeš da me upoznaš. Sve do tada ne želim da vidim nijednog tvog dečka, ispričala je Rada u emisiji “Magazin In”, prenosi alo.rs.

Pevačica je zatim optimistično dodala:

“Odlučila sam da tu njegovu odluku poštujem. Kada budem rešila da se venčamo, otići ćemo u moje rodno Četereže i upoznati ga sa porodicom”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.