Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović progovorila o svojoj trudnoći

Rada Manojlović nedavno je objavila fotografiju na kojoj je u prvi plan došao njen istaknuti stomačić, pa su mnogi pomislili da je trudna sa svojim dečklom Harisom Berkovićem. 

“Ne smeta nam kada se kroji neka naša zivotna priča. Kada pročitate da su u pitanju izjave naših roditelja, to nije istina i to nam pomalo smeta. Ostalo ne”, kaže Rada.

Iako se njen mlađi kolega i partner Haris nije oduševljavao velikom medijskom pažnjom u početku, kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je shvatio da je to u opisu njegovog posla, pa sada više nema problem s tim.

“Mi razumemo novinarsku koru hleba i znamo da samo intrigantne stvari privlače čitaoce, tako da opršatamo sve naslove ako nam je što veća i što lepša slika”, rekla je Rada u emisiji “Premijera”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.