RAZMAŽENA ANABELA: Ovo ja neću izdržati, trošim energiju uzaludno!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZMAŽENA ANABELA: Ovo ja neću izdržati, trošim energiju uzaludno!

Imam milion drugih planova. Tako da žao mi je, požalila se pevačica

Anabela Atijas razgovarala je sa starletom Stanijom Dobrojević o Maji Nikolić i njenom ponašanju i zaključila da joj je vće peri dan svega preko glave.

"Ne znam da li ću moći ovo da izdržim. Imam milion drugih planova. Tako da žao mi je. Ovde uzalud trošim energiju", požalila se Anabela, dok ju je Stanija tešila.

"Moraš da izdrižiš", rekla joj je starleta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Anabela puca po šavovima: Ne mogu ja ovo!

Izvor: Tracara.com, 01.Sep.2015

Anabela Atijas razgovarala je sa starletom Stanijom Dobrojević o Maji Nikolić i njenom ponašanju i zaključila da joj je svega preko glave. “Ne znam da li ću moći ovo da izdržim. Imam milion drugih planova. Tako da žao mi je. Ovde uzalud trošim energiju”, požalila se Anabela, dok ju je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.