RASULO I KOLAPS U PAROVIMA! Izleteo je napolje! Zbog ove katastrofe podukcija napravila PRESEDAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO I KOLAPS U PAROVIMA! Izleteo je napolje! Zbog ove katastrofe podukcija napravila PRESEDAN

Burna noć!

Velika svađa izbila je večeras na roditeljskom sastanku u "Parovima", bolje rečeno opšte rasulo i katastrofa.

Izbilio je sukob između Davidovih roditelja i Miljaninih roditelja. Odmah nakon toga se javila Skrivena, sa užasnim rečima:

-Sram bilo Biljanu kada je dovela ovakvog smrada ovde! Sram te bilo ku*vetino Biljana - obrusio je skriveni.

David je pobesneo kada je ovo čuo, kao i Dejan, a Mungos je demonstrativno napustio vilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izašao napolje.

Svi su osudili reči Skrivene, posebno Aleksandra i Dejan, a skriceni je završio u izolaciji što predstavlja presedan u ovom rijalitiju.

Ipak, nakon Mungosovog napuštanja vile, oglasila se Miljana koja je rekla da oseća jaku glavobolju, kočenje leve ruke i ubrzan puls i da moli produkciju da kontaktira njene roditelje jer se plaši da će Mungos da im naudi, Takođe, Miljana je rekla da je videla kako Davd neto šapuće Mungosu i da je čula kako je on rekao da ć je noćas napasti.

Kako će se završiti ova noć, videćemo. A ujutru ćemo ih sve prebrojati da se uverimo da je produkcija zadržala stvari pod kontrolom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.