RASPAD SISTEMA U PAROVIMA: Nikad više NOMINOVANIH za izbacivanje! Favoriti, da li vam je došao KRAJ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPAD SISTEMA U PAROVIMA: Nikad više NOMINOVANIH za izbacivanje! Favoriti, da li vam je došao KRAJ?

Kakva drama.

Završene su još jedne nominacije u rijalitiju "Parovi", a kako se uskoro bliži kraj pete sezone drama je bila na vrhuncu. Pored gledalaca, i učesnici i produkcija su rekli svoje, a čak sedmoro ukućana će u nedelju strepeti od izbacivanja i to pred samo finale. A među njima je mnogo favorita.

Prva je Dalila Mujić koju je nominovala publika. Ona je "osvojila" nešto više od 30 odsto negativnih glasova publike.

Ona se uopšte nije iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je sebe ugledala na tabeli, dok je njen rijaliti muž Dejan Dragojević pobesneo.

- Nije mi jasno zašto opet. Pa ništa nije radila ove nedelje - vikao je on.

- Pusti Dejane, ne znam šta mi gledaoci zameraju, ove nedelje sam čak mirna pošto sam bolesna, ne svađam se - ispričala je Mujićeva.

Od strane učesnika nominovana je Miljana Kulić kojoj je većina stanara vile dala glas, dok je produkcija imala poduži spisak.

Od strane produkcije nominovani su Kem, Mladen Vuletić, Branka Okuka, Milutin Radosavljević Mili, Goran Kaleb Mič.

Dakle, njih sedmoro boriće se u nedelju uveče za ostanak u vili "Parova", a ko će to biti, zavisi samo od glasova gledalaca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.