RADI SEVNULE GAĆICE!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI SEVNULE GAĆICE!

Radmila Manojlović nosi bež gaćice! Ovo je zgodna Rada otkrila javnosti prošle srede u „Grandovom“ studiju, dok je pevala na sceni u nestašnoj beloj haljinici.

Izvirila!

Radmila Manojlović nosi bež gaćice!

Ovo je zgodna Rada otkrila javnosti prošle srede u „Grandovom“ studiju, dok je pevala na sceni u nestašnoj beloj haljinici.

Pevajući stihove svog novog hita „Marakana“, pevačica se u početku borila s haljinicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je ubrzo odustala. Za to vreme njen kolega Darko Lazić i voditelj Tihomir Tepić skupljali su graške znoja sa čela. Ali, iako im je naizgled bilo neprijatno, nisu skidali pogled sa Radinih gaćica.

Kako se Manojlovićka osećala i da li je uopšte primetila da je sve vreme „slikala“ prisutne, nismo saznali, jer nam do zaključenja broja nije odgovarala na telefonske pozive i poruke.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radi Manojlović sevnule gaćice (Foto)

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2011

Radmila Manojlović prošle srede u bdquo;Grandu ldquo; nastupila u nestašnoj haljinici, sve vreme okazujući svoj seksi donji veš

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.