Prvi selfi Bate Živojinovića sa unucima

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi selfi Bate Živojinovića sa unucima

Za osmeh legende domaćeg filma Bate Živojinovića najzaslužniji su njegov imenjak, unuk Velimir i unuka Dina, koja je posetila dedu prvog dana raspusta.

Bata je veoma vezan za porodicu. I kad mu je bilo najgore, pitao je za našu decu i unuke. Bogu hvala, sad je u dobroj formi. Kad nas posete deca, njegovoj sreći nema kraja – rekla je za Blic Lula, supruga Velimira Bate Živojinovića.

Batinu fotografiju sa decom njegovog sina Miljka objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je na Fejsbuku njegova unuka Dina Živojinović, koja je iz Engleske, gde studira, došla kod dede i babe.

“Proveli smo divan dan zajedno. Deda se, kao i uvek, zezao, a juče smo pričali malo o životu i malo o ratu u Jemenu. Interesuje se za moje studije i teme koje obrađujem na postdiplomskim studijama antiterorizma i bezbednosti. Stalno se šali s Velimirom, a ljubi babu kao da imaju 20 godina. Ona je srećna kad može da nam kuva i ugađa kao kad smo bili mali. Mene se više uželela jer sam u inostranstvu, dok ih unuk često obilazi”, kaže Dina.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prvi selfi Bate Živojinovića sa unucima

Izvor: Svet, 31.Mar.2015

Za osmeh legende domaćeg filma Bate Živojinovića najzaslužniji su njegov imenjak, unuk Velimir i unuka Dina, koja je posetila dedu prvog dana raspusta.. Bata je veoma vezan za porodicu. I kad mu je bilo najgore, pitao je za našu decu i unuke. Bogu hvala, sad je u dobroj formi. Kad nas posete deca,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.