Prva zajednička fotka posle venčanja: Ana i Rasta u “dark” fazonu (foto)

Izvor: Svet, 03.Sep.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva zajednička fotka posle venčanja: Ana i Rasta u “dark” fazonu (foto)

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta objavili su na Instagramu prvu zajedničku fotografiju koja je nastala posle njihovog venčanja, održanog u tajnosti.
I, za razliku od venčanja kada su bili u belom, crno je sada dominantna boja, pa je evidentno da su im se i modni ukusi poklopili. I to sve je naišlo na pozitivan odziv kod njihovih pratilaca.


A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 2, 2016 at 3:19pm PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva zajednička fotka posle venčanja: Ana i Rasta u “dark” fazonu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2016

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta objavili su na Instagramu prvu zajedničku fotografiju koja je nastala posle njihovog venčanja, održanog u tajnosti...I, za razliku od venčanja kada su bili u belom, crno je sada dominantna boja, pa je evidentno da su im se i modni ukusi poklopili. I...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.