Provokativna fotografija ljubavnika zapalila internet!

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativna fotografija ljubavnika zapalila internet!

Da li se ikada bili ovako seksi?! (foto: Instagram) Pevač Cody Simpson i njegova devojka, model Gigi Hadid, pozirali su nagi pred objektivom fotgrafa Maria Testina. Dok je Gigi umotala svoju kosu peškirom, koji prekriva i njene grudi, Cody je peškir kojim je par povezan, polako podigao, tek toliko da se ne vidi njegov najimtimniji deo tela. Vrelu fotografiju podelila je zgodna manekenka na svom Instagram profilu. “Serija peškira – Maria Tesina. Prvi par! Volimo te, Mario, hvala ti!”, napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je ona. Izleda da je par ovom fotografijom želeo da odvrati medije od skandala koji sa početka nedelje, kada su svetski mediji objavili snimak na kome, navodno, Gigi konzumira kokain, što je manekenka oštro demantovala, putem svog Twitter profila.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Slikao se potpuno go sa sinom u naručju!

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2015, 13:51

Neki su ostali u šoku, ali je većini zabavna ova fotografija (foto: Instagram) Glumac Johnathon Schaech je oduvek imao želju da se pojavi u Vogueu, na popularnim slikama, Towel Series, peruanskog fotografa Maria Testina, gde se modeli i ostale poznate ličnosti slikaju obnaženi, samo sa jednim peškirom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.