Procurio snimak: Ružica, ipak, dobila pesnicom u glavu, Veljkovići tužili Mikija?! (video)

Izvor: Svet, 10.Feb.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurio snimak: Ružica, ipak, dobila pesnicom u glavu, Veljkovići tužili Mikija?! (video)

Iako je izjavila da joj se slošilo od masne hrane i straha od poligrafa, Ružica Veljković Marku Peroviću u kupatilu priznala da je dobila pesnicom u glavu.
Oko tri sata posle ponoći, Marko i Ružica su pričali u kupatilu.
Je l’ te boli glava? Udario te pesnicom“, upitao je Marko Ružicu, a ona mu potvrdno odgovorila.
Ja sam se prepao. Mislio sam da si bolesna, a kažu da te udario. Nisam mogao da verujem“, iskren je Perović.
Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ružica je tokom emisije “Goli život” pala u nesvest. Tome je prethodila žučna svađa sa Mikijem Đuričićem, pa se pretpostavlja da je upravo pčelar udario Veljkovićevu.
width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Ubrzo, zatim Tamara Veljković, Ružicina rođena sestra , oglasila se povodom ovog incidenta
Sinoć je Miroslav udario Ružicu pesnicom i onesvestila se, zbog toga smo podneli krivičnu prijavu. Niko sinoć nije hteo da kaže šta se tačno desilo pošto je očigledno da Hepi televizija podržava nasilje. Ovo nije prvi put da je neko udari. Hvala ljudima koji su mi sinoć javili šta se zapravo desilo i hvala Nenadu, Marku i Tići jer su pomogli Ružici kada joj je bilo loše. Ona je sada dobro i još jednom hvala svima koji su mi javili”, napisala je Tamara na Fejsbuku.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Procurio snimak: Ružica, ipak, dobila pesnicom u glavu, Veljkovići tužili Mikija?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016

Iako je izjavila da joj se slošilo od masne hrane i straha od poligrafa, Ružica Veljković Marku Peroviću u kupatilu priznala da je dobila pesnicom u glavu...Oko tri sata posle ponoći, Marko i Ružica su pričali u kupatilu...“Je l’ te boli glava? Udario te pesnicom“, upitao je Marko Ružicu,...

Nastavak na Scandal.rs...

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK RUŽICA NOKAUTIRANA: Dobila pesnicu u glavu?!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Ružica Veljković pala je sinoć tokom emisije Goli život, a produkcija je obrazložila da joj je pozlilo, dok je Veljkovića rekla da ju je stigao stres posle ispitivanja na poligrafu...Međutim, na internetu je procureo snimak na kojem u kupatilu razgovaraju Veljkovićeva i Marko Parović..."Da li...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.