Prezgodna Dragana Džajić pokazala kako vežba u teretani! (Foto)

Izvor: Svet plus, 08.Avg.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezgodna Dragana Džajić pokazala kako vežba u teretani! (Foto)

Dragana Džajić sa razlogom ima jedno od najpoželjnijih tela u regionu, a ćerka popularnog fudbalera do savršenog tela dolazi vežbanjem i vrlo vodi računa o svom izgledu, kojeg je vrlo svesna, budući da je nedavno izjavila kako sa telom kao što je njeno, čovek ne može biti skroman.

Porodični selfi: Dragana Džajić u zagrljaju legendarnog tate (Foto)

Naime, Dragana Džajić još jednom svoje pratioce na Instagramu obradovala fotografijama u kojima mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uživati, posebno pripadnici jačeg pola. Prezgodna Džajićeva postavila je fotografije iz teretane i pokazala kako vežba i kako dolazi do savršenstva.

Dragana Džajić: Danas svako može biti lep i zgodan, bitna je inteligencija!

Nedavno je Dragana svojom pojavom i seksipilom kojim zrači napravila pravu pometnju u Crnoj Gori, a ništa manji "boom" nije napravila ni na društvenim mrežama svojim seksi fotografijama. Ovog puta objavila je dve slike iz teretane, a izgleda da Džajićeva ne bira vreme za vežbanje, pa je napisala: "Late night workout".

Autor: M.P.

Foto: Instagram/dzajicdragana

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SAVRŠENSTVO: Dragana Džajić vežba u teretani

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014, 00:35

Ona je rekla kako sa telom kao što je njeno, čovek ne može biti skroman..Dragana Džajić sa razlogom ima jedno od najpoželjnijih tela u regionu, a ćerka legendarnog fudbalera do savršenog tela dolazi vežbanjem i vrlo vodi računa o svom izgledu, kojeg je vrlo svesna, budući da je nedavno izjavila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.