Prevarite lopove “štekom” u kući koga niko neće pronaći (video)

Izvor: Svet, 23.Jun.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarite lopove “štekom” u kući koga niko neće pronaći (video)

Ekipa koja stoji iza Jutjub kanala Make objasnila je kako i gde u kući sakriti novac i druge vredne stvari.
Oni savetuju da izbušite rupu na vrhu vrata i u nju sakrijete “kapsulu” s novcem i drugim vrednim predmetima ili podacima. Malo je kriminalaca kojima bi palo na pamet da proveravaju baš svaki centimetar kuće koju žele da opljačkaju, a ni vlasnici kuće verovatno ni sami nikada nisu obratili pažnju na taj mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prostor na vratima.
Još jedan njihov predlog jeste da se novac sakrije u praznu kutiju razvodnika na zidu.
Postoji još mesta u kući na kojima možete da sakrijete svoje dragocenosti. Jedno od njih je frižider. Novac ili druge vredne predmete umotajte u foliju i sakrijte je unutar fružidera. Mala je verovatnoća da će provalnici zaključiti da tamo držite nešto vredno.
Evo još nekoliko interesantnih predloga.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevarite lopove “štekom” u kući koga niko neće pronaći (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Jun.2015

Oni savetuju da izbušite rupu na vrhu vrata i u nju sakrijete “kapsulu” s novcem i drugim vrednim predmetima ili podacima. Malo je kriminalaca kojima bi palo na pamet da proveravaju baš svaki centimetar kuće koju žele da opljačkaju, a ni vlasnici kuće verovatno ni sami nikada nisu obratili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.