Premijerno: Hari Mata Hari pogledajte spot za pesmu - Stara ljubavi! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno: Hari Mata Hari pogledajte spot za pesmu - Stara ljubavi! FOTO + VIDEO

Hari Varešanović nakon koncerata u Sava Centru, odmah se bacio na posao. Snimio je spot za pesmu , a spot je sniman na lokacijama u Sarajevu i Jadranu.

Pevač je iznajmio vilu Konak gde su nekada dočekivani državnici i predsednici. U spotu se opet pojavljuje Tea Bošković, lepa manekanka iz Mostara, a ona je glumila i u spotu "Da ti k'o čovjke oprostim". Publika je zapamtila lepu manekenku koja je ušmrkivala kokain.

''Ovo je nastavak prethodnog spota, pa smo morali da ponovo zovemo i istu manekenku, kako bi priča dobila svoj nastavak. Unuk Ishak me je pratio na snimanju tako da je atmosfera bila opuštena'', kaže Hari.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.