Premijera: Relja Popović i Boban Rajović predstavili novu pesmu (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Relja Popović i Boban Rajović predstavili novu pesmu (video)

Dugo najavljivani duet Relje Popovića i Bobana Rajovića pod nazivom “Opet te nema” večeras je konačno predstavljen publici.

Poruka pesme je “Zaboravi na mene, a nikada na nas” U pitanju je veoma emotivna balada koja se žanrovski potpuno razlikuje od svih pesama koje je Relja do sada radio.

“Osetio sam da je sad pravi trenutak da snimim duet s njim. Pesma mi se mnogo svidela a što se Relje tiče on je jako pozitivna osoba, a i devojke ga obožavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pa ću ja ovom pesmom pokupiti dio njegove publike, a i on će moje i svi zadovoljni”, kaže, uz osmeh Rajović

“Mislim da sam uradio najemotivniju pesmu do sada”, kaže Relja Popović i dodaje kako je odavno imao želju da snimi duet sa Rajovićem jer mu je njegov vokal mnogo interesantan.

Snimanje spota povereno je IDJVIDEOS produkciji a trajalo je tri dana. Kako je sama pesma emotivna, reditelj Andrej Ilić se potrudio da takav bude i spot. Pogledajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav spoj: poslušajte duet Relje Popovića i Bobana Rajovića

Izvor: Tracara.com, 30.Sep.2015, 13:28

Haos u glavi… (foto: Facebook) Kao što je obećao pre pola godine Relja Popović nastavlja da iznenađuje svoju publiku po jednim novim spotom na svakih mesec dana. Za oktobar je odabrao neočekivani duet sa folk pevačem Bobanom Rajovićem pod nazivom Opet te nema, a ekranizacija je, u već...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.