Premijera: Anabela - U mraku! Pogledajte šta atraktivna pevačica radi kad ugasi svetlo VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Anabela - U mraku! Pogledajte šta atraktivna pevačica radi kad ugasi svetlo VIDEO

Povratak Anabele Atijas na estradu razveselio je sve njene fanove. Pevačica se na scenu vratila fantastičnom numerom "Preventiva" koju je snimila sa kolegom Bobanom Rajovićem.

Da je ova kombinacija bila odlična ideja govori podatak od preko milion pregleda u vrlo kratkom roku. Uz to, Anabela svakodnevno dobiva pozive za gostovanja po Balkanu i inostranstvu, a što se snimanja spotova i pesama tiče, ona se nije smirila. Pre par nedelja, ekranizovala je duetsku pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "U mraku", u kojoj je glas ukrstila sa kolegom iz Banja Luke - Đukom Đuranovićem. Numeru su radili momci iz studija 'Tempo' iz Sarajeva, a spot "DM SAT"  video produkcija. Budući da je prezadovoljna tretmanom u izdavačkoj kući "BR:Enter Music", Anabela je svoje iskustvo prenela i Đuki pa je numera samim tim izdana upravo pod etiketom Rajovićeve kuće.

Snimanje spot trajalo je preko 10 sati, a za potrebe istog zakupljen je jedan od najvećih beogradskih klubova.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.