Pre i posle uvećanja usana: Šokirala se kada je videla na šta liči

Izvor: Svet, 04.Mar.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre i posle uvećanja usana: Šokirala se kada je videla na šta liči

Danas kada biste prošetali gradom, verovatno biste zapazili kako većina žena ima malo poveće usne. Do sada smo se i te kako navikli na trend ulepšavanja pomoću estetske hirurgije, botoksa i ostalih metoda, ali velike usne su i dalje ne prevaziđene.
Poučena izgledom starlete Kim Kardašijan i njene mlađe sestre Kajli Džener, 24-godišnja Britani Forster iz Australije je odlučila da se i ona podlegne estetskoj hirurgiji. Otišla je do apoteke i kupila proizvod >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za trenutno povećanje usana. Pošto se nije striktno pridržavala uputstava na deklaraciji, za nekoliko sekundi nakon što je stavila proizvod nanela na usne, one su joj drastično porasle. Bila je šokirana i razočarana.
Kad sam se pogledala u ogledalo, zapitala sam se šta sam to uradila“, rekla je Britani.
Sa druge strane, kompanija koja je lansirala proizvod je oduševljena snimkom:
Usne su joj ogromne, sviđa nam se to. Normalno je što su joj ostali tragovi od uvlačenja, ali nestaće to najkasnije za sedam dana“, oglasili su se prestavnici kompanije.
Sada stvarno cenim svoje male usne, zahvalna sam na onome što mi je priroda dala“, objašnjava Britni, devojka koja je sada ceni ono što joj je priroda dala.
Pogledajte njenu reakciju.

Izvor: Srbija danas
Foto: Print screen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pre i posle uvećanja usana: Šokirala se kada je videla na šta liči

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015

Danas kada biste prošetali gradom, verovatno biste zapazili kako većina žena ima malo poveće usne. Do sada smo se i te kako navikli na trend ulepšavanja pomoću estetske hirurgije, botoksa i ostalih metoda, ali velike usne su i dalje ne prevaziđene...Poučena izgledom starlete Kim Kardašijan i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.