Pre 12 godina proslavio se u “Zvezdama Granda”, bio je PRVI DEČKO Milice Todorović, nestao je, a evo šta danas radi Nenad Jovanović! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Mar.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 12 godina proslavio se u “Zvezdama Granda”, bio je PRVI DEČKO Milice Todorović, nestao je, a evo šta danas radi Nenad Jovanović! (FOTO)

U vreme kada je krenula druga sezona "Zvezda Granda", davne 2005. godine, svi koji su tada pevali u ovom muzičkom takmičenju postigli su neverovatan uspeh.

Jedan od njih bio je i Nenad Jovanović, koji je ubrzo sa koleginicom Milicom Todorović započeo ljubavnu vezu.



Kako se pričalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i kako su i sami govorili, mislili su da će ostariti zajedno, ali se ljubav nakon 4 godine završila. Milica je tada, 2009. godine započela romansu sa Radetom Kovačevićem, a Nenad je želeo da se posveti karijeri.

Međutim, nikada više nije vratio uspeh i slavu iz 2005. godine, a u septembru 2014. se i oženio.

Nenad danas sa bendom radi na veseljima, svadbama, a bivša zvezda "Granda" izgleda ovako:

Foto: Facebook/nenad.jovanovic.9275

Snimak sa jednog od skorašnjih veselja:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pre 12 godina proslavio se u Zvezdama Granda bio je PRVI DECKO Milice Todorovic nestao je a evo sta danas radi Nenad Jovanovic (FOTO)

Izvor: medio.rs, 25.Mar.2017

Nakon uspeha 2005. godine Nenad je posle izvesnog vremena nestao iz javnosti, oženio se i ne živi kao većina njegovih kolega

Nastavak na medio.rs...

(FOTO) SEĆATE SE NENADA? Proslavio se u Zvezdama Granda, smuvao Milicu a evo kako DANAS izgleda

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017

...Jedan od njih bio je i Nenad Jovanović, koji je ubrzo sa koleginicom Milicom Todorović započeo ljubavnu vezu..Kako se pričalo, i kako su i sami govorili, mislili su da će ostariti zajedno, ali se ljubav nakon 4 godine završila Milica je tada, 2009 godine započela romansu sa Radetom Kovačevićem,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.