Potresna ispovest devojke: Uhvatila sam mamu u krevetu sa mojim dečkom!

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest devojke: Uhvatila sam mamu u krevetu sa mojim dečkom!

Jedna devojka iz Velike Britanije doživela je veoma potresno iskustvo kada je majku uhvatila sa svojim dečkom u krevetu.

Čelzi Huper otkrila je šokantne detalje iz svog života i veliki šok koji je doživela. Naime, ona je zatražila od svoje mame savet, kako da se oslobodi svog tadašnjeg dečka, Kevina Skota koji je počeo da bude veoma nasilan prema njoj. Umesto da joj pomogne kao roditelj, ona se sa istim tim dečkom upustila u ljubavnu aferu. "To je najveća izdaja. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je prestrašno živeti u nasilnoj vezi, ali kada sam otkrila da je moj dečko tajni ljubavnik moje majke, to je prevršilo svaku meru. Ne želim videti ni nju ni njega više nikad’, rekla je Čelzi, a zatim detaljno opisala sve i prisetila se trenutka kada je upoznala Kevina:

"Radila sam u jednom kafiću, a Kevin je bio jako šarmantan i počeo je da mi se nabacuje od prvog trenutka. Bila sam ubeđena da ću se udati za njega. Odmah sam mami ispričala kakav je, ali sam se plašila jer je bila velika razlika u godinama. Mama mi ništa nije zamerila, već je prokomentarisala da je jako zgodan. Ipak, brzo su počeli da nastaju problemi, jer sam u njegovom telefonu počela da nalazim poruke drugih devojaka, a kada bih ga upitala uvek bi imao neko spremno objašnjenje. Odjednom je počeo i da pokazuje svoju agresivnu stranu. Počeo je da ludi i razbija sve po kući kada bih mu rekla da idem napolje sa svojim drugaricama. Govorio mi je kako ga varam i tada bih dobila i neki šamar, a imala sam utisak da mi je stalno jedno oko plavo", priča Čelzi i dodaje:

"Moja majka stalno je nalazila opravdanja za njega i čak me je nekoliko puta pitala da ona ode da popriča sa njim. Kevin mi je mnogo puta obećao da će se popraviti, ali sam onda jednog dana pronašla poruke na Fejsbuku. Bila je konverzacija između njega i moje majke. Bile su to jezivo prljave poruke. Moja majka mu je pisala jaji he dobar u krevetu. Bilo mi je mnogo loše, nisam mogla da verujem da ona spava sa mojim dečkom. Tada sam odlučila da se suočim sa njima. U prvom trenutku pokušala je to da mi porekne, a ja sam imala željuda je ubijem. Kevin je takođe porekao aferu, a ja sam mu se vratila. Nisam znala kome da verujem. Ipak, njegovo ponašanje posle kratkog vremena postalo je užasno i bilo je jasno da me vara. A onda sam videla i svojim očima. Uhvatila sam ih u krevetu, a Kevina iopšte nije bilo briga za to. Samo je mirno seo i zapalio cigaretu. Posle dva dana otišla sam da mu vratim ključeve od stana. Ispred ulaza me je nasilno izbukao iz automobila. Predala sam mu ključeve, a on ih je svom snagom bacio na mene i pogodio me u oko. Policija je tada odreagovala i Kevinu su zabranili da mi prilazi, a dobio je i 140 sati društveno korisnog rada, takođe je morao i 100 funti da plati troškove suđenja.

Njena majka, takođe je na suđenju konačno priznala aferu i izjavila kako je svega tri puta bila sa kevinom po 10 minuta: "Ne znam šta me je spopalo, samo sam htela malo pažnje, jer sa suprugom nisam dugo imala seks".

Nakon ovih šokantnih dešavanja, Čelzi je sada u srećnoj vezi sa novim dečkom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.