Potresan snimak iz bolnice: Dona Ares više nije nasmejana (video)

Izvor: Svet, 16.Feb.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresan snimak iz bolnice: Dona Ares više nije nasmejana (video)

Dona Ares po treći put je obolela od karcinoma.
Pevačica ne želi da odustane od života, već se hrabro bori sa svakom terapijom i svim onim što lečenje ovako teške bolesti nosi sa sobom.
Ipak, Dona je na Instagramu postavila video iz ordinacije gde dobija injekciju, a u opisu je navela sledeće:
“Moras biti direktan danas do srži, inace te ljudi ne razumeju. Nakon ovog uboda kreće puno hemije i više nisam tako nasmejana, pa me poštedite glupih komentara. Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << puta moram reći da ne volim verska pametovanja pogotovo ne “verska silovanja mozga”. Ja imam previše godina da bi me ispravljali! Prestanite da govorite ljudima da ne treba da veruju u sebe na prvom mestu jer to je ono što je najvažnije u svim životnim situacijama! A vera je nešto lepo i potrebno svakom živom biću. Da li ćete verovati i u kojeg Boga samo je vaša i lična stvar”, obratila se pevačica svima onima koji je osuđuju što i tokom treće borbe s kancerom veruje u sebe.
Upozoravamo, snimak je uznemirujući.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) дана 15. Феб 2017. у 3:19 PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bolesna pevačica: Poštedite me glupih komentara!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2017

Dona Ares se obratila negativnim ljudima na društvenim mrežama dok se bori s rakom..Bosanska pevačica Dona Ares je po treći put obolela od karcinoma. Ona nastavlja svoju borbu s rakom, a pored ovog problema, muku joj dodatno zadaju negativni komentari...Dona je je na svom Instagramu objavila video...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.