Potpuni kolaps: Pevačici je na snimanju spota bilo grozno

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuni kolaps: Pevačici je na snimanju spota bilo grozno

Nakon hitova “Paralizuj me” i “Upomoć” Marina Visković snimila je spot za pesmu “Kolaps”. Spot je sniman u jednom kamenolomu nadomak Beograda a fotke sa snimanja možete pogledati OVDE.
Marina je za emisiju “Exkluziv” otkrila da se nije ni malo prijatno osećala na snimanju:
Meni je zaista bilo neprijatno da ležim u toj vodi. Uf, to je bilo grozno. Toliko sam pokušavala da glumim da mi je super ali baš je bilo zahtevno. Pesmu je radila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << proverena ekipa a tekst pesme će izgledati ovako. ’Na ekranu tvoj broj, to kolaps je moj. Kad tvoje ime mi razbije mrak to predznak je loš, da volim te još. Ma preko noći se ne postaje jak.’” Sredinom septembra publika će imati priliku da uživa u novoj pesmi ali i spotu.
Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.