Posle sedam godina zaprepastio javnost: Filip je Kseniju ubio zbog mene!

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sedam godina zaprepastio javnost: Filip je Kseniju ubio zbog mene!

Bivši dečko Ksenije Pajčin, Vladimir P. koji već sedam godina svakog 16. marta dolazi rano ujutru na groblje kako bi zapalio sveću, a nedavno  je u jednom intervjuu izneo detalje koje su zaprepastile javnost.

Naime, iako je sedam godina ćutao, Vladimir je u intervjuu za Kurir izjavio, kako je Kseniju molio da okonča vezu sa Filipom, nekoliko meseci pre nego što se dogodila tragedija: "Tri meseca pre tragedije molio sam Kseniju da rasčisti sa Kapisodom i da mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vrati. Nikad neću preboleti što me nije poslušala. Sedam godina idem na njen grob i ići ću do kraja života", rekao je za Kurir i otkrio kada je njihova ljubavna priča počela:

"Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lepa. Kroz osmeh mi je rekla "Pali, mali, nemaš šanse kod mene. Imam ja mlado meso". Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja s nekim manekenom iz Crne Gore, i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam posle video o kome je reč", kaže Vladimir i dodaje:

"Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše devojke, i ja sam uleteo. Poslužio sam joj kao uteha. Viđali smo se samo dva meseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Bila je divlja, i mislio sam da ću da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da joj se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikad me više nije okrenula".

Vladimir je, na kraju, šokirao svojom sumnjom:

"Kada sam u Dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmenjivali. Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana pre tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda", zaključio je.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

BILA JE FATALNA ZA MNOGE MUŠKARCE: Prvi Ksenijin dečko ubio se u RUSKOM RULETU

Izvor: Kurir, 21.Mar.2017

...Pokojna pop zvezda Ksenija Pajčin, koju je ubio njen dečko, bila je fatalna za mnoge muškarce sa kojima je bila u vezi..Prva ljubav tragično preminule pevačice, sa kojim se zabavljala u srednjoj školi, 1999 godine izvršio samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu..Dečko, koji se zabavljao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.