Posle pet baraža Vanesa Šokčić I Vlada Todorović napustili šou

Izvor: Prva.rs, 09.Jun.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pet baraža Vanesa Šokčić I Vlada Todorović napustili šou

Posle proglašenja duelista,  žiriju nije bilo lako, čak možda i najteže do sada. Nikola Mandić je rekao da kroz ovaj duel možemo da se pitamo šta je ples – sport ili umetnost. “Imamo Vanesu koja širi ljubav na sceni I imamo Tanju koja sjajno sve odrađuje, bez greške”. On je glasao za umetnost I za Vanesu. I Konstantin je svoj glas dao Vanesi I dodao da su ovo bila dva fantastična nastupa. “Moramo da tražimo sitne greške da bismo odlučili”.
Aleksandar je spasao Tanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Marka, a onda je Marija presudila u njihovu korist. Ona je istakla da su naše zvezde postale pravi profesionalci. “Oba nastupa su bolja nego sinoć, bilo je interesantno od početka do kraja”.
Posle pet odlazaka u duel, kraljica baraža, kako je Aleksandar prozvao Vanesu, napustila je šou, a nagradu od 1.000 evra poklonila je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.
 
 


Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić i Vlada napustili takmičenje

Izvor: Story, 09.Jun.2014

Nakon što su po peti put dospeli u duel, Vanesa i Vlada napustili su plesni šou Nikola je spasao Vanesu i Vladu, Kostjukov takođe, Aleksandar je podržao Tanju i Marija je bila ta koja je morala da presudi, ko napušta takmičenje, a ko ide dalje. Izabrala Tanju i Marka da idu u finale. Žiri je..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.