Porodična drama bivše Modelsice!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična drama bivše Modelsice!

Bračni par Sandra i Andrej Meljničenko proživljavaju pravu agoniju nakon što je na zgradu u kojoj živi njena majka bačena bomba. Ovo je drugi incindent tog tipa nakon koga su se njeni najbliži privremeno iselili iz Srbije.
Mada je dovoljno samo da se pojavi na nekoj reviji visoke mode i da domaća javnost detaljno analizira svaki njen pokret, pogled ili stajling, ovog puta bivša manekenka i supruga milijardera Sandra Meljničenko (37) našla se u žiži javnosti, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << povod bio drugačije prirode. Naime, nedavno je u domaćim medijima osvanula vest da je neko bacio ručnu bombu na terasu zgrade u kojoj živi majka najpoznatije Modelsice.
Neposredno nakon toga počelo je da se licitira o razlozima ovog incidenta, ali do danas nisu objavljeni detalji, a izostala je i njena reakcija. Ipak, bliski prijatelji poznate dame ističu da je ova situacija veoma potresla Sandru i članove njene porodice kao i da je zbog toga odložena njena poseta srpskoj prestonici koja je kako se šuškalo trebalo da se dogodi ove jeseni. Naime, gospođa Meljničenko želela je da poseti rodni grad sa svojom dvogodišnjom ćerkom Tarom i da po prvi put od kako se udala provede duži vremenski period u Srbiji kako bi se videla s dragim prijateljima i rodbinom. Osim toga napad je uzrokovao i da njena majka Vanja, brat Milan sa suprugom Anom i decom Anikom i Aleksejem već sledećeg jutra odu iz Beograda, ali kako upućeni tvrde njihova selidba nije konačna.
Izvor: Story
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.