Pomirili se Kourtney Kardashian i Scott Disick nakon godinu i po dana

Izvor: Tracara.com, 02.Dec.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Kourtney Kardashian i Scott Disick nakon godinu i po dana

Fotografija sa zajedničkog odmora pre dve godine (foto: Instagram/letthelordbewithyou) Nakon što se nedeljama spekulisalo o tome, sa E! kanala, inače matične televizijske kuće koja stoji iza rijalitija U korak sa Kardašijanovima, stigla je potvrda da su se Kourtney Kardashian i Scott Disick konačno pomirili, nakon godinu i po dana razdvojenosti. Iako se ovaj turbulentni par svađao i mirio više puta tokom 9 godina veze, Kourtney je prošlog leta odlučila da stavi tačku na njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << emotivni odnos, budući da su Scottovi problemi sa alkoholom postali nesnosni, kao i njegov nedostatak želje da se uhvati u koštac sa njima. “Kada se napijem osećam kao da konačno iz mene progovara i reaguje moja prava priroda, a ne dopada mi se to što vidim i čujem”, požalio se jedanput kroz suze Disick. Ipak, i u ovo doba razdvojenosti, njih dvoje su nastavili zajedničkim snagama da odgajaju troje dece jer su želeli da im pruže najbolje moguće detinjstvo. Budući da je Scott pristao na rehabilitaciju i nije imao nikakve ispade u dugom vremenskom periodu, Kardashianova je počela da preispituje svoju odluku i naposletku je odlučila da mu pruži drugu šansu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SADA I ZVANIČNO Pomirio se poznati rijaliti par

Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 00:01

Poznati par Kortni Kardašijan i Skot Disik rešili su da emotivnoj vezi daju još jednu šansu, nakon godinu i po dana razdvojenosti, potvrdio je danas izvor sa "E!" televizije, inače matične kuće koja stoji iza rijalitija "U korak sa Kardašijanovima"...Uprkos činjenici da su se Kortni i Skot nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.