Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodila ga starletina besparica: Fudbaler iz Crne Gore nudi Šaviji stan i 30.000 evra!

Nataša Šavija ne mora da brine za svoju egzistenciju, koja trenutno nije baš sjajna budući da se zbog loše materijalne situacije vratila kod mame i tate u Novi Sad, jer joj crnogorski fudbaler daje i stan i pare!

Nakon što je čuo vest o njenom „bankrotu“, našem magazinu javio se fudbaler Stefan Krkotić, koji ima rešenje za starletu – on namerava da Šaviji pokloni stan u Budvi i da je, kako kaže, časti sa 30.000 evra za prvu pomoć!

“Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mi se mnogo sviđa i rastužio sam se kad sam čuo da je morala da se vrati kod mame i tate. Kao muškarac koji voli da pomaže ženama u nevolji, odmah sam odlučio da joj izađem u susret i ponudim joj da se preseli u Budvu, gde živim. Udobno ću je smestiti, a nadam se da će joj za početak novog života biti dovoljno 30.000 evra. Želim da zajedno izlazimo i ludujemo svako veče. Opasna je to cica i divlja mačka i jedino bi ona mogla da me smiri”, kaže Stefan Krkotić, u Crnoj Gori poznat kao veliki zavodnik, koji bukvalno svako veče ima novu devojku, a kao sportista se još nije proslavio (stariji brat Miloš je reprezentativac crnogorske reprezentacije).

Stefan je bivšu učesnicu rijalitija „Parovi“ upoznao u Beogradu.

“Natašu sam upoznao u jednom kafiću, razmenili smo brojeve telefona, a pisao sam joj i preko Fejsbuka. Nažalost, na tome se sve završilo. Sad želim da shvati da sam ja pravi muškarac za nju. Doći ću zbog nje u Srbiju da porazgovaramo, a ako pristane da se preseli u Budvu, pomoći ću joj oko svega”, poručuje Krkotić.

“Jaoo, on je divan dečko!”, bila je prijatno iznenađena i oduševljena ovom vešću Šavija.

“Stvarno je pravi džentlmen, što je u našoj zemlji retkost. Ali ja imam svoju kuću u kojoj želim da budem, pa ću mu se ljubazno zahvaliti na ponudi. Ali pošto je toliko dobar, možemo da popijemo kafu”, bila je više nego skromna starleta.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.