Pogledajte reklamu zbog koje plače ceo svet (video)

Izvor: Svet, 25.Maj.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte reklamu zbog koje plače ceo svet (video)

Argentinska reklama rasplakala je ceo svet. Njeni glavni akteri su pas i njegov vlasnik, stariji muškarac, koji sve rade zajedno.
Bili su nerazdvojni sve dok vlasniku nije pozlilo, posle čega ga je hitna pomoć odvezla u bolnicu. Pas ni tada nije hteo da ga ostaviti, pa je trčao za vozilom hitne pomoći, stigao do bolnice, a zatim je danima ispred nje čekao svog vlasnika.
Pogledajte na koji način reklama promoviše važnost doniranja organa, što je dosad videlo više od dva miliona ljudi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte reklamu zbog koje plače ceo svet (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015

Argentinska reklama rasplakala je ceo svet. Njeni glavni akteri su pas i njegov vlasnik, stariji muškarac, koji sve rade zajedno...Bili su nerazdvojni sve dok vlasniku nije pozlilo, posle čega ga je hitna pomoć odvezla u bolnicu. Pas ni tada nije hteo da ga ostaviti, pa je trčao za vozilom hitne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.