Pogledajte novi spot Marine Visković! (video)

Izvor: Svet, 31.Mar.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Marine Visković! (video)

Pop zvezda Marina Visković predstavila je u emisiji Ognjena Amidžića novi spot za pesmu ‘Kavez’ koji su njeni fanovi dugo očekivali. Ovaj singl zavodljivih kadrova ujedno je i najava njenog novog albuma ‘Klub utehe’ koji će se naći u prodaji sledeće nedelje.
Spot za pesmu kavez režirao je Vedad Jašarević, a kadrovi su snimani u Beogradu i na Kipru.
“Presrećna sam što konačno mogu da počnem sa predstavljanjem projekta koji sam već dugo pripremala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Sledeće nedelje publika će videti još jedan spot. Jedva čekam da čujem reakcije fanova”, kaže zanosna pevačica.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi atraktivni spot: Marina Visković u kavezu (VIDEO)

Izvor: Story, 01.Apr.2015, 12:08

Mlada pevačica predstavila je novi spot sniman u Beogradu i na Kipru...Marina Visković, foto: Instagram..Pop zvezda Marina Visković predstavila je u emisiji Ognjena Amidžića novi spot za pesmu Kavez koji su njeni fanovi dugo očekivali...Marina Visković otkriva: Dugo sam bila nesrećna u ljubavi..Ovaj...

Nastavak na Story...

Pogledajte novi spot Marine Visković!

Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2015

(foto: Facebook) Marina Visković je sinoć premijerno, kod Ognjena Amidžića, predstavila spot za novu pesmu Kavez. U spotu, koji je režirao Vedad Jašarević, pevačicu možemo videti, pogodili ste, u kavezu, ali i na prelepim kiparskim plažama, gde je spot i sniman. “Presrećna sam što...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.