Pogledajte kako se Ceca provodila na rođendanu

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako se Ceca provodila na rođendanu

Ceca Ražnatović je sinoć uživala na proslavi rođendana zlatara Nebojše Bojovića. Folk diva došla je u pratnji svoje frizerke Svetlane Bubanje Bucke i brata Milana. U jednom od glavnih separea ona je ispijala belo vino i zabavljala se.
Kada je njen kolega Džej Ramadanovski zapevao, Nebojša je sa svojom majkom pevao, dok je Ražnatovićeva pažljivo posmatrala i pevušila sa njima. Cigaretu nije ispuštala iz ruku i time još jednom pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da su joj iste najveći porok.
Da je bilo veselo i da su mnogobrojne javne ličnosti uveličale ovaj dogođaj preneli smo sa lica mesta, a među najpozantijim pored Cece i Džeja bili su i Soraja Vučelić, Maja Nikolić, Sara Trajanović, Lepi Mića


Izvor: Srbijadanas
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Maja Nikolić polila šampanjcem i gađala čašom Saru Trajanović na privatnoj proslavi!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015

Najveći estradni skandal majstor Maja Nikolić sinoć je izazvala incident na proslavi rođendana poznatog beogradskog zlatara Nebojše Bojovića kada je manekenku i bivšu farmerku Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom!. Razlog svađe je Cecin brat Milan koji je navodno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.