Počela potraga za mladoženjom: U “Snajke” ušla Ceca Jovanović! (foto)

Izvor: Svet, 23.Okt.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela potraga za mladoženjom: U “Snajke” ušla Ceca Jovanović! (foto)

Na Hepi televiziji počeo je novi rijaliti “snajke”. Voditeljke će obučiti devojke da postanu prave srpske snajke, a pobednici će srećna televizija ostvariti želju da se uda.
Prva takmičarka je Maja Abramović, umetnica iz Beograda.
“Volim mlađe naivne poslušne muškarce. On je go, ja sedim i tako… Dominatna u svakom smislu, znači žena iznad muškarca. Ovo je novo doba”, priča Maja.

Aleksandra Sandra iz Podgorice je druga snajka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja kaže da ne voli žene koje izigravaju šefice, a voli muškrace koji znaju šta hoće i koji su verni.
Treća snajka je Anja Lupu, koja obožava da izlazi.

“Ja sam tipičan primer onoga što majke za svoje sinove ne žele. Ja sam neko ko ne poštuje tradiciju. Ne  očekujem udaju od ovog rijalitija. Mislim da ne bih bila dobra majka. Zbog popularnosti sam spremna na sve”, kaže Anja.
Milica Miljković koja dolazi iz Bograda je maserka.

“Mene se muškarci uplaše, jer znam da preterujem. Ja masiram i muškarce i žene. Obožavam da masiram”, rekla je Milica i dodala da traži nekoga da joj parira, odnosno da ima od 95 do 120 kilograma, da voli da jede i da ponekad drži dijetu.
Suzana Perović Blondi iz Bara odmah je otkrila da je zmija.

“Biće svađe ako bude laži i ako me neko napadne. Ne dam na sebe! Jako sam moderna žena, volim da me muškarci služe a volim da ih mučim i gazim štiklama”, kaže Blondi.
Nađa Nikolić (21) koja je radila u Beču kao obezbeđenje pohvalila se kako joj je najduža veza trajala mesec dana.

“Devojke već mogu da se spakuju i idu kući, jer ja sam postala sprska snajka! Ja sam ta!”, rekla je Nađa i dodala da ona jeste nevina, ali nije naivna.
Snajke se već odlično zabavljaju, pa se su zaigrale oko stola.

Ceca Jovanović, bivša učesnica rijalitija Farma i modelsica je takođe potencijalna snajka.

“Nisam došla da sklapam prijateljstva. Došla sam da se zabavljam i igram, moji pravi prijatelji su napolju”, rekla je Ceca, a u devojkama se pridružio komšija Boban.

Majra Moreno iz Jablanca istakla je da voli tamne i pametne muškarce, a odmah se pohvalila da će njen muž biti sit jer voli da kuva.

Bivša Misica Kristina Živković, koja dolazi iz Beograda, istakla je kod muškarca prisvlači unutrašnjost, a prednosti su joj što voli da kuva i čisti.

“Verujem u sebe, znam da nisam najlepša”, rekla je ona.
Pevačica iz Sarajeva Dalila Karić je, kako kaže, moderna snajka, osvetoljubiva je, pa voli verne muškarce sa plavim očima, a svekrve ne bi trpela.

“Čuda se dešavaju, možda nađem nekoga. Čuvajte se snajke, stiže najbolja!” kaže ona.
Jasmina Mina Mijatović, frizerka iz Beogarda, kaže da joj je bitno joj je da njen muž bude religiozan.

“Mora da bude samostalan kao ja, da bude uspešan u poslu. Ne mora da bude lep, da budemo seksulano kompatibilni”, kaže Jasmina, kojoj je idal muškarca Vladimir Putin.
Dušica Martić iz Uba, koja se bavi sezonskim poslovima, kaže da je mnogo implusivna, ali i vredna, mada ne garantuje da će u rijalitiju raditi kućne poslove.

Dragana Roguljić zvana Ledi Gaga je model, a misli da će pobediti i postati najbolja snajka.

“Volim slobodne muškarce, jer ja sam uvek u prvom planu. Lep, zgodan, visok”, kaže ona i dodaje da zbog fizičkog izgleda ima problema sa ženama koje su ljubomorne na nju.
Marijana Zonjić iz Podgorice voli sportiste i pevače, a i sama se bavi pevanjem.

“Za mene je savršen muškarac Sale iz Tropiko benda”, kaže ona i poručuje da nije isključeno da će imati seks pred kamerama.
Produkcija je snajkama priredila žurku dobrodošlice.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.