Pink Music Festival: Pobednika saznajemo večeras! Finalisti spremni, poslušajte još jednom sve pesme VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Music Festival: Pobednika saznajemo večeras! Finalisti spremni, poslušajte još jednom sve pesme VIDEO

Pobednik drugog Pink Music Festivala biće poznat večeras, a 25 kompozicija spremno je da se predstavi publici na velelepnoj sceni Pinkovog studija u Šimanovcima. Gledaoci imaju ulogu žirija, pa su SMS glasovi ključni u izboru najboljeg.

Drugi po redu "Pink Music Festival", obećava više nego zanimljivu reviju novih pesama različitih muzičkih pravaca, a večeras će se najpoznatija imena naše domaće estrade predstaviti publici svojim novim pesmama od kojih će samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jedna poneti titulu pobednika. Među učesnicima se nalaze i velike zvezde poput Vesne Zmijanac, Mire Škorić, Dare Bubamare, kao i nove snage koje su u poslednje vreme postale popularne među mladom publikom poput "Fantastic" i "Alegro benda", Nesh, Marine Visković i drugih. Posle dužeg vremena na scenu se vraća i Slavica Ćukteraš, a zanimljivo je da je ćerka člana žirija "Zvezdi Granda" Aleksandra Džidža Stojković odlučila da konkuriše na "Pinkovom", a ne na "Grandovom" festivalu.

Voditeljski par biće trenutno najpopularnija lica "Pink" televizije: Marijana Mićić i Milan Kalinić, a i ove godine očekuju se spektakularni nastupi u jednom od najvećih studija na Balkanu. Šest nagrada je obezbeđeno ove godine. Žiri će činiti muzički urednici radio i TV stanica regiona, dok će gledaoci svoj glas moći da daju putem SMS i oficijelne stranice na Fejsbuku. Sponzorski pult će takođe dodeliti nagrade svojim favoritima, a nagradu će dobiti i pesma koja je od dana objave do samog festivala imala najviše "gledanja" na "Youtube"-u. I ove godine TV gledaocima možda će ipak biti najzanimljivije kako će sami učesnici glasati i ko će prema njihovim glasovima dobiti nagradu.

 U revijalnom delu nastupiće više aktuelnih muzičkih zvezda koje će izvesti atraktivne muzičke tačke. Pogledajte još jednom sve nastupe večerasnih učesnika i obevezno glasajte za svog favorita:

1. Goga Sekulić - Na mene da ne liči

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pink Music Festival: Pobednik je Dara Bubamara! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 01:50

Pobednik drugog Pink Music Festivala je Dara Bubamara. Nakon oštre konkurencije od ukupno 25 budućih hitova, sms glasovima publike odlučeno je da je Dara Bubamara apsolutni pobednik ovog muzičkog festivala u organizaciji televizije Pink...U finale Pink Music Festivala plasiralo se 25 numera koje...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.