Pevačice protiv policije!

Izvor: Svet, 23.Jul.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačice protiv policije!

Povodom informacije da komunalna policija u Novom Sadu piše kazne onima koji hrane napuštene pse i mačke, na društvenim mrežama reagovale su Ivana Selakov i Kristina Kovač.
“Ja bih baš volela da me kazne za ovo. Zapravo, jedva čekam! S-R-A-M-O-T-A”, navela je Ivana na svom Fejsbuk profilu.
Kristina je takođe razočarana zbog ovakvog ponašanja komunalne policije.
“Ne razumem kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neko može da bude toliko glup i nehuman? Da zabraniš ljudima da pomažu? Životinje su bespomoćne. To je indirektno ubistvo”, objavila je Kristina na Tviteru.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pevačice protiv policije!

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2015

Povodom informacije da komunalna policija u Novom Sadu piše kazne onima koji hrane napuštene pse i mačke, na društvenim mrežama reagovale su Ivana Selakov i Kristina Kovač.. “Ja bih baš volela da me kazne za ovo. Zapravo, jedva čekam! S-R-A-M-O-T-A”, navela je Ivana na svom Fejsbuk profilu.. Kristina...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.