Pevačica otkrila da spava sama! (Video)

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2016, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica otkrila da spava sama! (Video)

Novi estradni kolačić Milena Mitić poznatija kao Lady Bee iz pesme u pesmu pokazuje koliko je talentovana. Za kratko vreme pokupila je sve pozitivne kritike kako od svojih kolega, prijatelja, tako i od publike koja je uveliko prati.

Ona vredno radi, te je posle rimejk pesme Marine Perazić „Kolačići“ za kratko vreme snimila i drugi singl „Spavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Sama“. Teaser koji najavljuje pesmu, ističe seks simbol kako je mnogi nazivaju u prvom planu, a pesma govori da ona na kraju ipak ostaje sama. Spot za baladu „Spavam Sama“ snimila je nadomak Beograda u prelepom dvorcu u produkciji Ognjena Amdžića. Po komentarima na njenom facebook i instagram profilu, možemo zaključiti da će se ovo video ostvarenje zajedno sa pesmom mnogima dopasti.



Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.