Pet beauty proizvoda koji su vam potrebni za vikend van grada

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet beauty proizvoda koji su vam potrebni za vikend van grada

Priredila: Aleksandra Dimitrijević Leto je konačno stiglo, ali godišnji odmor, nažalost, još uvek nije. I dok brojimo dane do odlaska na more, mnoge od nas svaki slobodni vikend koriste da pobegnu od gradske buke i vreline asfalta. Bilo da ovaj mini odmor obuhvata odlazak na planinu, obližnju banju ili u neki od atraktivnih spa centara, pakovanje predstavlja isti problem kao kada je reč o desetodnevnom odsustvu. I dok izbor garderobe zavisi od mesta u koje ste se zaputile, kao i od planiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << aktivnosti, potrebni beauty proizvodi uglavnom su uvek isti.
Foto: Guliver/Thinkstock Ako ne želite više da pakujete nepotrebne stvari, onda je ovo spisak proizvoda koji su dovoljni za savršen izgled tokom vikenda.
Foto: PR Bezbojna maskara
Kežual look podrazumeva i diskretni mejkap, pa umesto dramatične crne maskare koristite bezbojnu. Osim što će vašem pogledu dati dozu seksepila, možete je nesmetano koristiti i na bazenu bez straha da će ostaviti tamne tragove oko očiju. Takođe, bezbojnu maskaru možete koristiti i kao fiksator karmina u večernjem izgledu – oivičite njome usne kako biste sprečili razlivanje karmina. Moja preporuka je Artdeco Clear Lash & Brow Gel.
Pročitajte još i… 10 mejkap trikova koji će vam sigurno dobro doći

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.